De Salon

Puur by Ilse heet niet voor niets Puur by Ilse.
Ik, Ilse Knelissen, heb iets met puur. Puur staat synoniem voor reinheid, zuiverheid, schoonheid en helderheid. Ik houd van mensen die zichzelf zijn en van cosmetica producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Daar wordt je huid blij van en ik dus ook.

OVER ILSE

Voordat ik Schoonheidsspecialiste werd, werkte ik lange tijd in het bedrijfsleven. Ik was efficiënt en professioneel, maar kreeg steeds sterker de behoefte om mensen te helpen op het gebied van uiterlijke verzorging en hen een ontspannen, mooi en goed gevoel te geven. Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding tot Schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Na een voltooide en gedegen opleiding tot Schoonheidsspecialiste met nog aanvullende cursussen, kwam het idee al snel om een eigen salon aan huis te beginnen.

CENZAA

Het product waarmee ik werk is Cenzaa. Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de meest succesvolle cosmeticamerken. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. De revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules, het bewustzijn van een gezonde levenswijze zorgen voor een stralende huid. Met de ervaringen van huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en dermatologen bied ik mijn klanten een blik in de wereld van Cenzaa.
De producten van Cenzaa bevatten geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen (parabenen) of andere ingrediënten die uw huid kunnen verstoppen en irriteren.

HELLO I’M MAYEE

Nieuw bij Puur by Ilse. Mayee, dé eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering op professioneel niveau. Alle formules van Mayee zijn volledig transparant, zodat jij echt weet wat er wel en niet in jouw huidverzorgingsproduct zit. Zo kun jij een goede en eerlijke keuze maken voor jouw huid.
100% EERLIJKE SKINCARE
Mayee werkt hard om de skincare wereld 100% transparant te maken. Dat doet zij door een Transparency Matrix op elk product toe te voegen, zodat jij echt weet wat je op je huid aanbrengt. Want niet alle natuurlijke stoffen zijn bijvoorbeeld goed voor je huid, evenals de gedachte dat synthetische stoffen per definitie slecht voor je huid zijn. Wat betekent het wanneer een huidverzorgingsproduct ‘organic’ of ‘clean’ op de verpakking heeft staan? Wij denken vaak direct dat het dan ‘veiliger’ is, maar dat is natuurlijk niet per definitie zo. Daarom is er Mayee, de eerlijke, transparante skincare.
Mayee, van hetzelfde cosmeticahuis als Cenzaa, is bedacht en ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring. Zij weten precies welke formules en ingrediënten goed en minder goed zijn voor je huid. Dankzij hun expertise bevat Mayee de juiste ingrediënten en de beste werking. Zo krijgt jouw huid de kracht terug van haar natuurlijke pure schoonheid.

SCRUB & RUB

Puur by Ilse focust zich vooral op de gezichtshuid, maar desalniettemin is het ook belangrijk de rest van jouw lichaamshuid goed te verzorgen. Daarom is het merk Scrub & Rub nu verkrijgbaar in mijn salon.
Scrub & Rub is het schoonheidswonder voor lichaamsverzorging. Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met natuurlijke oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste en unieke geuren.
Het assortiment van Scrub & Rub bestaat uit: een roomspray, showerfoam, bodyscrub, bodybutter, bodylotion, bodymist en een handcream. Al deze producten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende geuren.

GELCOLOR BY OPI

OPI is wereldwijd nummer 1 op het gebied van kleur en het OPI nagellakflesje is dan ook een begrip. OPI nagellak leidt al ruim 25 jaar de kleurrevolutie en heeft vele trends gezet op nagellakgebied.

Gelcolor is ontwikkeld naar de behoefte van de hedendaagse vrouw. Verzorgde handen en voeten zijn tegenwoordig een vast onderdeel van onze lichamelijke verzorging. De consument van deze tijd wil graag alles makkelijk, snel en lang draagbaar. Gelcolor sluit dan ook naadloos aan bij de wensen van de moderne vrouw.

Gelcolors bestaan uit een ruim kleurassortiment, die matchen met de meest populaire OPI nagellakkleuren. Gelcolors zijn eenvoudig en snel aan te brengen voor een glad en glanzend eindresultaat. Omdat ze direct droog zijn, zijn er ook geen problemen meer met beschadigingen.
Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie ervan achteruit gaat.

DE BEHANDELINGEN

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen voor zowel dames en heren in een ontspannen sfeer. Puur by Ilse staat voor ontspanning, rust en resultaat. Dit wil ik realiseren door goed naar u te luisteren en met mijn professionele kennis u goed te adviseren en te behandelen. Voor elke behandeling neem ik de tijd om met u te bespreken wat uw wensen zijn, zodat u altijd perfect geholpen wordt.
Bij Puur by Ilse kunt u natuurlijk ook terecht voor het epileren en verven van uw wenkbrauwen, harsen of een manicure.

Verder werk ik uitsluitend op afspraak. Aangezien ik tijdens afspraken mijn volledige aandacht aan de klant wil besteden, ben ik dan telefonisch niet te bereiken. U kunt natuurlijk een bericht achterlaten of een e-mail sturen waar ik zo spoedig mogelijk op zal antwoorden.
De salon is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel, omdat de salon alleen via een trap bereikbaar is.
Kom ook eens langs bij Puur by Ilse voor een ontspannende en/of huidverbeterende behandeling.

U kunt bij Puur by Ilse zowel contant betalen als pinnen. Voor verdere vragen sta ik u graag te woord.

Ik kijk uit naar uw komst!
Ilse Knelissen