De Salon

Puur by Ilse heet niet voor niets Puur by Ilse.
Ik, Ilse Knelissen, heb iets met puur. Puur staat synoniem voor reinheid, zuiverheid, schoonheid en helderheid. Ik houd van mensen die zichzelf zijn en van cosmetica producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Daar wordt je huid blij van en ik dus ook.

OVER ILSE

Voordat ik Schoonheidsspecialiste werd, werkte ik lange tijd in het bedrijfsleven. Ik was efficiënt en professioneel, maar kreeg steeds sterker de behoefte om mensen te helpen op het gebied van uiterlijke verzorging en hen een ontspannen, mooi en goed gevoel te geven. Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding tot Schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Na een voltooide en gedegen opleiding tot Schoonheidsspecialiste met nog aanvullende cursussen, kwam het idee al snel om een eigen salon aan huis te beginnen.

CENZAA

Het product waarmee ik werk is Cenzaa. Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de meest succesvolle cosmeticamerken. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. De revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules, het bewustzijn van een gezonde levenswijze zorgen voor een stralende huid. Met de ervaringen van huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en dermatologen bied ik mijn klanten een blik in de wereld van Cenzaa.
De producten van Cenzaa bevatten geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen (parabenen) of andere ingrediënten die uw huid kunnen verstoppen en irriteren.

GELCOLOR BY OPI

OPI is wereldwijd nummer 1 op het gebied van kleur en het OPI nagellakflesje is dan ook een begrip. OPI nagellak leidt al ruim 25 jaar de kleurrevolutie en heeft vele trends gezet op nagellakgebied.

Gelcolor is ontwikkeld naar de behoefte van de hedendaagse vrouw. Verzorgde handen en voeten zijn tegenwoordig een vast onderdeel van onze lichamelijke verzorging. De consument van deze tijd wil graag alles makkelijk, snel en lang draagbaar. Gelcolor sluit dan ook naadloos aan bij de wensen van de moderne vrouw.

Gelcolors bestaan uit een ruim kleurassortiment, die matchen met de meest populaire OPI nagellakkleuren. Gelcolors zijn eenvoudig en snel aan te brengen voor een glad en glanzend eindresultaat. Omdat ze direct droog zijn, zijn er ook geen problemen meer met beschadigingen.
Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie ervan achteruit gaat.

DE BEHANDELINGEN

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen voor zowel dames en heren in een ontspannen sfeer. Puur by Ilse staat voor ontspanning, rust en resultaat. Dit wil ik realiseren door goed naar u te luisteren en met mijn professionele kennis u goed te adviseren en te behandelen. Voor elke behandeling neem ik de tijd om met u te bespreken wat uw wensen zijn, zodat u altijd perfect geholpen wordt.
Bij Puur by Ilse kunt u natuurlijk ook terecht voor het epileren en verven van uw wenkbrauwen, harsen of een manicure.

Verder werk ik uitsluitend op afspraak. Aangezien ik tijdens afspraken mijn volledige aandacht aan de klant wil besteden, ben ik dan telefonisch niet te bereiken. U kunt natuurlijk een bericht achterlaten of een e-mail sturen waar ik zo spoedig mogelijk op zal antwoorden.
De salon is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel, omdat de salon alleen via een trap bereikbaar is.
Kom ook eens langs bij Puur by Ilse voor een ontspannende en/of huidverbeterende behandeling.

U kunt bij Puur by Ilse zowel contant betalen als pinnen. Voor verdere vragen sta ik u graag te woord.

Ik kijk uit naar uw komst!
Ilse Knelissen